Spelinloop in De Binding

Aantal keer bekeken 693 Geplaatst: vrijdag, 27 oktober 2017

Spelinloop

In De Binding in Zuid-Scharwoude is iedere donderdagochtend de Spelinloop voor ouders/verzorgers met kinderen van 0-4 jaar

In De Binding in Zuid-Scharwoude is iedere donderdagochtend de Spelinloop voor ouders/verzorgers met kinderen van 0-4 jaar. Tijdens de Spelinloop kunnen de kinderen gebruik maken van spelletjes en speelgoed terwijl ouders of verzorgers een praatje maken. Opvoedingservaringen worden uitgewisseld en regelmatig wordt een bepaald thema besproken. Onlangs was het de beurt aan EHBO instructrice Dineke van EHBO Vereniging Langedijk die nuttige tips kwam geven over wat te doen bij kleine ongelukjes met kinderen in- en om het huis. De Spelinloop is een initiatief van Home-Start in samenwerking met de bibliotheek in Langedijk.

De Spelinloop is iedere donderdag van 9.30 – 11.00 uur in De Binding, Bosgroet 2, Zuid-Scharwoude, deelname is gratis. De bibliotheek is open.
Voor de Spelinloop zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om gastvrouw te zijn. Neem voor informatie contact op met de coördinator van Home-Start: Henriette Onnes 06-28 96 90 95.