Speelgoed voor "spel aan huis"

Aantal keer bekeken 40 Geplaatst: maandag, 22 oktober 2018

Speelgoed

Speelgoed over? Wij kunnen het goed gebruiken!

Heb jij nog speelgoed in de kast waar je kinderen niet meer naar omkijken en wil je er graag vanaf? Voor het project Spel aan Huis in Langedijk kunnen we dit speelgoed goed gebruiken.

Wat is Spel aan Huis?

Spel aan Huis ondersteunt ouders en kinderen in de spelontwikkeling. Een spelbegeleidster met een tas vol speelgoed bezoekt wekelijks een gezin met tenminste één kind in de leeftijd van anderhalf tot 7 jaar. Zij speelt met het kind en stimuleert de ontwikkeling van het kind. De ouders doen mee en worden ondersteund bij de opvoeding. Bijvoorbeeld met bijeenkomsten over thema’s, zoals eten, grenzen stellen, samenspelen en taalontwikkeling. De spelbegeleidster maakt de ouders ook wegwijs in de buurt naar voorzieningen als buurthuis en bibliotheek en speel-o-theek.

Heb jij speelgoed over?

Voor Spel aan Huis zoeken we schoon, onbeschadigd speelgoed voor kinderen van anderhalf tot 7 jaar oud. Bijvoorbeeld gezelschapspelletjes als lotto en domino, puzzels, bouwmateriaal, verkleedspullen, boekjes, duplo, muziekinstrumentjes, knutselspullen, etc.

Heb jij speelgoed over? Dan komen we graag met je in contact!

Henriëtte Onnes coördineert dit project. Stuur haar een e-mail via h.onnes@humanitas.nl of bel 06 – 28 96 90 95.