Praten met je baby

Datum & tijd

06 november 2018 om 09:30 - 10:30

Workshop praten met je baby

Op vrijdag 10 februari & 19 mei vinden de workshops "praten met je baby"plaats. Deze workshop laat zien hoe baby's al kunnen "praten". De bijeenkomst is bedoeld voor ouders/opvoeders met baby's in de leeftijd van 0-1 jaar en vindt plaats in Zuid-Scharwoude.

Tijdens de workshop "praten met je baby" laat een jeugdverpleegkundige zien hoe baby's al kunnen praten en wat ouders/opvoeders kunnen doen om daar gehoor aan te geven. Zo wordt het kijken naar baby's nog leuker. Het is de bedoeling dat de baby's ook meekomen.

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen

Naast de bijeenkomst/cursus organissed GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmeldem via het inschrijfformulier, zie www.ggdhn.nl/cursussen. bij vragen kan contact opgenimen worden met het cursusbureau via: cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m do van 08.00-15.00 uur)]

Locatie:

De binding, Bosgroet 6, 1722 KA Zuid-Scharwoude

 

Kosten

gratis

E-mailadres

www.ggdhn.nl/cursussen.